13. – 19.6.2018

Taiteellinen johtaja Jorma Uotinen

OLETKO SINÄ SEURAAVA TAITEELLINEN JOHTAJAMME?

Kuopio Tanssii ja Soi hakee taiteellista johtajaa. Luotsaat festivaalimme seuraavalle vuosikymmenelle. Kesän 2020 tapahtuma tulee olemaan ensimmäinen haasteesi.

Tehtäviisi kuuluu festivaalin taiteellinen ja tuotannollinen suunnittelu ja taiteellisen tason kehittäminen ja ylläpitäminen, siis vuosikymmenten aikana rakennetun tapahtuman vaaliminen ja tulevaisuuden turvaaminen.
 
  • Olet tanssitaiteen ammattilainen ja tunnet myös muita esittävän taiteen muotoja ja kulttuurielämää
  • Sinulla on näkemystä, ideoita ja visioita taiteen, yleisöjen ja tapahtumien kehittämiseksi
  • Olet kokenut, avarakatseinen, yhteistyökykyinen ja hyvin verkostoitunut kansainvälisestikin
  • Sinulla on kokemusta suurten tuotantojen ja suurten yleisöjen parissa työskentelystä
  • Pystyt pitkäjänteiseen, talouden realiteetit huomioonottavaan työskentelyyn
  • Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sukkuloit luontevasti niin yleisön, rahoittajien kuin taiteilijoidenkin parissa
  • Olet markkinointihenkinen, esiintymiskykyinen ja innostunut kehittämään kanssamme tanssitaiteen kansainvälistä ykköstapahtumaa Pohjois-Euroopassa
  • Osallistut yhdistys- ja hallitustyöskentelyymme, vuosittain pidettävät 7-9 kokousta ovat pääasiassa Kuopiossa
  • Olet tapahtuman käyntikortti. Voit hoitaa tehtävää oman toimesi ohessa
  • Tehtäväsi on vuosien 2020, 2021 ja 2022 ohjelmistojen rakentaminen + optio kahdelle vuodelle
Hakeminen
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi taloudellisine ehtoineen 1.6. – 31.7.2017  kdf2020@kuopiodancefestival.fi 

Lisätiedot        
Toiminnanjohtaja Anna Pitkänen, p. 050 543 92 67

Kuopio Tanssii ja Soi on kansainvälisesti merkittävin, laajin ja vanhin vuosittain järjestettävä tanssitaidefestivaali Pohjois-Euroopassa. Ensimmäinen festivaali järjestettiin vuonna 1970.  Se tunnetaan laadukkaasta ja omaleimaisesta kansainvälisestä profiilistaan. Se on läpi vuosikymmenten ollut uskollinen omalle missiolleen olla taiteen ja sivistyksen asialla. Sen merkitys suomalaiselle tanssitaiteelle on kiistaton. Tapahtuma on merkittävä vaikuttaja me-hengen rakentajana, kulttuurin, työllistämisen, imagon ja matkailun edistäjänä omalla paikkakunnallaan.
  
Festivaalin tarjonta on vuosittain uudistuvaa, monipuolista ja laadukasta koskettaen niin taiteen ammattilaisia, eri ikäisiä alan harrastajia ja opiskelijoita kuin tavan kansalaisiakin. Tapahtumaviikko on viime vuosina koostunut n. 20 pääesityksestä (n. 10 000 paikkaa), 50-60 tanssikurssista (700 osanottajaa) sekä kymmenistä ilmais- ja oheistapahtumista (kymmeniä tuhansia osanottajia). Festivaalin budjetti on noin 950 000 € (2017).  Vuosikymmenten aikana festivaalin tapahtumissa on vieraillut vajaa kaksi miljoonaa katsojaa, tuhansia esiintyjiä eri maanosista sekä työskennellyt tuhansia talkoolaisia ja palkattuja työntekijöitä. Festivaalin perusvahvuuteen kuuluu kokoaikainen tuottaja ja toiminnanjohtaja, muut palvelut hoidetaan ostopalveluina. Festivaali on tähän saakka järjestetty vuosittain touko- tai kesäkuussa.