13. – 19.6.2018

Taiteellinen johtaja Jorma Uotinen

XIEXIN DANCE THEATRE Kiina

FROM IN kor. Xie Xin

Euroopan ensi-ilta!


 

 

Kiinalainen tanssija-koreografi Xie Xin hurmasi vuoden 2016 Tanssii ja Soin gaalayleisön valtavalla liikkeen kauneudella! Nyt hän palaa Kuopioon ja tuo Euroopan ensi-iltaan nykytanssiteoksensa From IN.

Xiexin Dance Theatren esittämä From IN käsittelee ihmisten välistä yhteyttä. Ihmisinä meillä on yhteisiä muistoja vain siksi, että tapaamme toisemme samassa ajassa ja paikassa. Tämä luo välillemme erityisen linkin.

Koreografina Xie Xinin kyvyt on huomioitu laajalti. Hän on voittanut palkintoja lukuisissa arvostetuissa koreografikilpailuissa, kuten Premio Roma Danza 2015 ja Hannoverin kansainvälinen koreografikilpailu 2015. Hän on tanssinut monissa kiinalaisissa tanssiryhmissä sekä tehnyt koreografioita muun muassa Shanghain baletille. Oman tanssiryhmänsä, Xiexin Dance Theatren hän perusti vuonna 2014.

Xiexin Dance Theatren tavoitteisiin kuuluvat nykytanssikoulutuksen ja kansainvälisen vaihdon edistäminen sekä korkealaatuisten teosten esittäminen.

Tule kokemaan tämä ainutlaatuinen tanssielämys!
 Ohjelmanmuutokset mahdollisia.

 
 


 

FROM IN

Koreografi Xin Xie 
Tanssijat Xing Li , Sheng Yuan Hu , Chao Li , Guang  Fang , Xing xing  Gong , Tao Yin ,Min Qian , Xiao Yun Fan , Xin Xie
Valosuunnittelu Jie Gao 
Stage manageri He Liu 
Kiertuemanageri Jiao Jiao
Musiikki Yi Ying , Shao feng Jiang , Ivan Pavlov ,  Mark Dawson,Ludovico Einaudi , Sean Cooper , Joshua Neil Geissle
Kantaesitys 2016

 

ESITYSTIEDOT JA LIPUT

16. & 17.6. klo 21.00
Kuopion kaupunginteatteri, Minna –näyttämö
Kesto 70 min, ei väliaikaa

LIPUT alkaen 53,50€