13. – 19.6.2018

Taiteellinen johtaja Jorma Uotinen

ISRAEL GALVÁN Espanja

FLA.CO.MEN kor. Israel Galván


 

 
Israel Galván on omaperäinen ja innovatiivinen tanssija, joka tuntee flamenco-perinteen läpikotaisin ja kykenee rakentamaan tälle pohjalle jotain uutta ja ainutlaatuista. Hän on sekä muiden tanssijoiden että muusikoiden suuresti arvostama taiteilija.
Nyt nähtävässä Fla.co.men-sooloteoksessa tanssijan lisäksi tärkeässä osassa ovat muusikot. Musiikiksi on koottu kappaleita Galvánin aiemmista menestysteoksista. Musiikkiin yhdistyy erottamattomana osana kehon liike ja rytmi - tanssija ikään kuin muuttuu soittimeksi itsekin.

Galván yhdistelee taitavasti tanssin ja musiikin eri elementtejä asettaen ne yllättävään järjestykseen. Lopputulos on ainutlaatuinen: vaikka sen on alkuperäistä flamencoa, on se toisaalta jotain täysin uutta. Aivan kuten teoksen nimikin: vaikka tavut ovatkin odottamattomassa järjestyksessä, on kyse edelleen flamencosta!

Galvánin teos on taatusti upea kokemus sekä kokeneille flamencon asiantuntijoille että ensikertalaisille!Ohjelmanmuutokset mahdollisia.

Kuvat Hugo Gumiel 
                                      

FLA.CO.MEN

Koreografia, ohjaus ja tanssi Israel Galván
Muusikot David Lagos - Tomás de Perrate - Eloisa Cantón - Caracafé - Proyecto Lorca: Juan Jiménez Alba, Antonio Moreno
Valosuunnittelu Rubén Camacho
Ääni Pedro León
Tekninen ohjaus Pablo Pujol
Puvut Concha Rodríguez
Tuotanto A Negro Producciones
Tukijat Instituto Andaluz del Flamenco, Consejería de Educatión, Cultura y Deportes de la Junta de Andalucía, Fondo Europeo de Desarrollo Regional  
Kantaesitys 2014
 

ESITYSTIEDOT JA LIPUT

15. & 16.6.2017 klo 18.00
Kuopion Musiikkikeskus
Kesto 90 min, ei väliaikaa

Liput alkaen 53,50€