13.-20.6.2018

Taiteellinen johtaja Jorma Uotinen

Aikuiset / harrastajat

Pyörätuolitanssin jatkokurssi     TÄYNNÄ   

Aika: la 16.6.2018 klo 10.00-17.00 (sis. tauot) & su 17.6.2018 klo 9.00-14.00 (sis. tauot)
Paikka: Neuron
Opettaja: Pippa Roberts (Malta), tunneilla on tulkki
Hinta: 80,00 €

Ilmoittautumiset 30.4. mennessä.
Tiedustelut sisällöstä: Harri Kokkonen, harri.kokkonen(at)neuron.fi

Tekniikka, rytmi, ajoitus   I  Combi, duo:  Slow foxtrot   I  Combi, duo, single: Jive   I  Freestyle- ja show-tanssi   I 

Tulostettava kurssiesite aikatauluineen, klikkaa tästä
______________________________________

Pippa Roberts
originally from London England, now residing in Malta.
Trained Ballet/Tap/ freestyle Ballroom & Latin Dance Teacher. Teacher/Coach in Wheelchair Dance for 19 years.
Choreographer of stage shows as well as competitive dances and  have worked with various television companies including ITV / BBC TV and Television Malta. Lectured at diverse institutions including universities around the world including Brazil/ UK/ Malta/ Iceland/ Germany/ The Netherlands
Currently the National Coach for Para Dancesport Germany and Malta. Freelance lecturer/ teacher
Aims: to encourage people of all abilities to enjoy music and dance


Yhteistyössä:
Neuron
Suomen pyörätuolitanssiliitto ry
Taiteen edistämiskeskus
Kuopio Tanssii ja Soi

Parisalsa jatkotaso        PERUTTU   

Aika: 16.-19.6.2018 klo 13.00-14.30
Paikka: NMKY (Kuopion Reippaan Voimistelijat ry:n sali)
Opettaja: Barbaro Ribalta
Hinta: 70,00 €

Parisalsa jatkotunnilla tanssitaan vaikeampia kuvioita ja opetellaan uusia kuvioita Barbaron omasta repertuaarista. Kurssi on suunnattu tanssijoille, joilla on jo hallussa parisalsan yksinkertaisimmat kuviot ja hyvä kokemus tanssimisesta pareittain. Kurssin aikana opit hyviä vinkkejä, joiden ansiosta pareittain tanssiminen sujuu entistä paremmin, sekä opit uusia tuoreita haastavampia kuvioita. Tunneilla vaihdetaan paria, joten omaa paria et välttämättä tarvitse.
______________________________________

Barbaro Ribalta on kuubalainen tanssinopettaja, joka muutti Suomeen keväällä 2017. Hän on toiminut tanssinopettajana Kuubassa vuodesta 2006 asti opettaen pääosin kansainvälisiä Kuuban tanssimatkoille tulevia ryhmiä sekä toiminut tanssinopettajana paikallisten erilaisissa tanssiprojekteissa (mm. Sueno de vida, jossa opetettiin paikallisia lapsia tanssimaan). Barbaro toimi kuubalaisen ruedaryhmän ”Rueda del Cotorro Lbc” tanssijana vuodesta 2006 ja ryhmän johtajana vuodesta 2013 aina Suomeen muuttoonsa asti. Ryhmän kanssa hän on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa ja voittanut lukuisia ruedakilpailuja. Opettajana Barbaro on kärsivällinen ja oppilaitaan kuunteleva. Tunneilla on hyvä ja kannustava ilmapiiri, jossa opettaja etenee oppilaidensa ehdoilla. Barbaron tunneilla opit varmasti!

Hiphop jatkotaso        PERUTTU   

Aika: 13.-15.6.2018 klo 13.00-14.30
Paikka: NMKY (Kuopion Reippaan Voimistelijat ry:n sali)
Opettaja: Julian Owusu
Hinta: 45,00 €

Keskitymme Hiphop -tanssin dynaamiseen monimuotoisuuteen harjoittelemalla erilaisia grooveja, steppi-variaatioita sekä koreografiaa.
______________________________________

Julian Owusu on tuttu kasvo Pohjois-Suomen katutanssiskenessä. Pohjois-Suomen Katutanssiyhdistyksen puheenjohtajana hän vastasi legendaarisesta Oulun katutanssifestivaalin tuottamisesta useana vuonna. Julian on toiminut aktiivisesti tanssijana, opettajana ja koreografina vuodesta 2004. Julianin intohimo on yhä ruohonjuuritasotyöskentelyssä. Each one teach one. Hiphop tapahtuu siellä, missä ihmiset ovat yhdessä. Tanssilattialla, jossa eriarvoisuudet unohtuvat. Siellä, missä MC ohjaa ja DJ johtaa. Siellä missä rytmi yhdistää. Siellä, missä on perhe.